Diensten

Taal-correctie.nl: maakt elke tekst beter.

In elke tekst zitten taalfouten. Taal-correctie.nl pikt die er moeiteloos voor u uit. Maar we verbeteren niet alleen taal- en spelfouten, maar verfraaien ook de stijl van de tekst en optimaliseren de opbouw en structuur. We trekken kromme zinnen recht, zorgen voor een logisch en vloeiend verloop van de tekst en geven suggesties over wat er mist en wat overbodig is.

Schrijven voor de juiste doelgroep

Taal-correctie.nl zorgt er ook voor dat de doelgroep die u voor ogen hebt met de tekst ook daadwerkelijk wordt bereikt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met schrijven en redigeren voor bedrijven, uitgeverijen en particulieren, zodat zij uw doelgroep aanvoelen en precies weten hoe een boodschap het sterkst bij de doelgroep terechtkomt. Door uw tekst op te sturen naar Taal-correctie.nl verhoogt u de professionaliteit van uw documenten.

Eindredactie van alle soorten teksten

Taal-correctie.nl heeft ervaring met alle soorten teksten: boeken (literaire fictie en non-fictie), websites, promotionele teksten, scripties, beleidsnota’s, (populair)wetenschappelijke en journalistieke artikelen, sollicitatiebrieven, proefschriften, oraties, flapteksten, en Twitter-berichtjes.

Tekstredactie, schrijfcursus en manuscriptbeoordeling

Naast tekstredactie en tekstproductie verzorgt Taal-correctie.nl schrijfcursussen en taalcursussen, hulp bij sollicitatiebrief en cv, scripties en werkstukken, manuscriptbeoordeling van debuterende schrijvers met een uitgebreid leesrapport en aanbevelingen over uitgeverijen bij het publiceren van boeken en artikelen.

Wij maken élke tekst beter.
Advertenties

Tekstredactie

Taal-correctie.nl biedt hulp bij het redigeren van alle soorten teksten. We corrigeren taal-, stijl- en spelfouten, verbeteren zinsopbouw en structuur en geven advies over de inhoud en vorm van de tekst. Taal-correctie.nl biedt alle soorten redactie aan: bureauredactie, beeldredactie en eindredactie, en we herschrijven ook graag een tekst als u er niet helemaal uitkomt. Wij … Meer lezen over Tekstredactie

Schrijfcursus

De cursus Literair Vakmanschap, gegeven door Taal-correctie.nl, is geen standaard schrijfcursus. U krijgt bij ons geen certificaat, geen diploma en we helpen u ook niet bij het verwerken van uw verbroken relatie. Bij ons leert u publiceren – en publiceert u aan het eind van de cursus uw eigen verhaal of gedicht in een verzamelbundel. Wij leren … Meer lezen over Schrijfcursus

Manuscriptbeoordeling

Wilt u een manuscript (fictie of non-fictie) bij een uitgeverij aanbieden? Taal-correctie.nl doet niet alleen de eerste redactieronde, maar brengt ook een advies uit over bij welke uitgeverij u uw manuscript aan kunt bieden. Bovendien kunnen we u tijdens het schrijven van het manuscript begeleiden. U krijgt een uitgebreid leesrapport met realistisch advies en deskundige … Meer lezen over Manuscriptbeoordeling

Sollicitatiebrief en cv

Solliciteren is tegenwoordig lastig. Taal-correctie.nl zorgt ervoor dat uw sollicitatiebrief en cv zowel qua stijl als qua uiterlijk bij een werkgever in het oog springen. We corrigeren taal-, stijl- en spelfouten, verbeteren zinsopbouw en structuur en geven advies over de inhoud en vorm. Indien nodig herschrijven we de brief.

Tekstproductie

Webteksten, verhalen, persberichten, blogs, beleidsnotities, scripties, werkstukken, proefschriften, artikelen, reclameteksten, boeken; Taal-correctie.nl schrijft het allemaal. Schakel ons in voor een duidelijke en aantrekkelijke tekst. We herschrijven ook graag een tekst als u er niet helemaal uitkomt. Helder, slim en pakkend, dat zijn de teksten van Taal-correctie.nl.